Julehjælp

Året igennem samler Skelager Kirke penge ind til en konto, der bliver kaldt Menighedsplejen. Det sker ved koncerter og andre arrangementer, eller ved gudstjenester. Vi modtager også bidrag fra private og virksomheder. Hvis du ønsker at give et bidrag, kan det ske ved mobilepay 24863 eller på konto 9395 0008541566.

Pengene går til julehjælp til beboere i sognet, men også, hvis der er behov i andre tilfælde, f.eks. konfirmationshjælp.

Hvis du gerne vil søge julehjælp. skal du udfylde et skema og aflevere det senest den 29. november. Hvis du ikke har fået søgt i tide, så søg alligevel, vi vil prøve at få det hele til at gå op.

Skema til ansøgning om julehjælp.

For at søge julehjælp, skal du bo i Skelager Sogn, og børnefamilier bliver prioriterede. Skemaerne bliver gennemgået af sognepræsten, og oplysningerne vil blive behandlet med fortrolighed.

Læs også om uddeling af overskudsmad