Hvert forår er der konfirmation i Skelager Kirke, hvor elever fra Børnenes Friskole og Vorrevangsskolen konfirmeres. Under normale omstændigheder finder konfirmationerne sted den 1. søndag efter Påske for Vorrevangsskolens og 2. søndag efter Påske for Børnenes Friskoles vedkommende.

2020 Vorrevangsskolen: 19. april, Børnenes Friskole: 26. april

2021 Vorrevangsskolen: 11. april, Børnenes Friskole: 18 april

2022 Vorrevangsskolen: 24. april, Børnenes Friskole: 1. maj

Konfirmationsbillederne er nu tilgængelige, og linket til dem er lagt ud på forældreintra. Det er også muligt at sende en mail til kirkekontoret og få linket tilsendt, Skelager.sogn@km.dk

Billederne koster kr. 50,-. Overskuddet går til økonomisk hjælp til konfirmander i forbindelse med konfirmationen næste år.

Mobilepay: 24863

Det er også muligt at få en papirudgave af et billede. Det kan bestilles gennem kirkekontoret, og koster kr. 60,-.

Konfirmandtilmelding
Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet, eller i et andet kristent trossamfund end Folkekirken, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt os på Skelager.sogn@km.dk eller på tlf. 86 78 51 32.

Efter at I har foretaget tilmeldingen, vil vi gerne bede jer sende os en mail med oplysning om:

- barnets navn

- skole og klasse

- barnets tlf.nr.

- tlf.nr. og mailadresse på den forældre, der står for kontakten med kirken.

I kan sende en sikker mail til Skelager Kirke ved at bruge dette link.