Hvert forår er der konfirmation i Skelager Kirke, hvor elever fra Børnenes Friskole og Vorrevangsskolen konfirmeres. Under normale omstændigheder finder konfirmationerne sted den 1. søndag efter Påske for Vorrevangsskolens og 2. søndag efter Påske for Børnenes Friskoles vedkommende.

2020 Vorrevangsskolen: 19. april, Børnenes Friskole: 26. april

2021 Vorrevangsskolen: 11. april, Børnenes Friskole: 18 april

2022 Vorrevangsskolen: 24. april, Børnenes Friskole: 1. maj

Konfirmandtilmelding

Der er lavet en folder med praktiske oplysninger om konfirmationsforberedelse ved Skelager Kirke - tilmelding, undervisning, kirkegang, forældremøder og så videre. Du kan hente den her.

Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.

Som hovedregel bliver man konfirmeret i samme kirke, som man går til forberedelse i. Hvis der er særlige forhold, der gør at der er andre ønsker, kan man kontakte en af kirkens præster for at træffe en aftale.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet, eller i et andet kristent trossamfund end Folkekirken, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt os på Skelager.sogn@km.dk eller på tlf. 86 78 51 32.

Efter at I har foretaget tilmeldingen, vil vi gerne bede jer sende os en mail med oplysning om:

- barnets navn

- skole og klasse

- barnets tlf.nr.

- tlf.nr. og mailadresse på den forældre, der står for kontakten med kirken.

I kan sende en sikker mail til Skelager Kirke ved at bruge dette link.