Indskrivning til konfirmandundervisning

De unge, der skal konfirmeres i Skelager Kirke i foråret 2019, skal indskrives til konfirmandundervisning nu.

Mød op i Skelager Kirke den 7. juni mellem kl. 17 og 19. Præsterne, der skal undervis holdene, vil være til stede, og det vil være muligt at se kirken og konfirmandlokalet.

Hvis det ikke er muligt for jer at komme på dette tidspunkt, kan I printe indskrivningsblanketten her.  De udfyldte blanketter kan afleveres i kirkens postkasse.

Konfirmation den 8. og den 15. april

Hold a, kl. 9. Se flere billeder i linket til venstre
Hold b kl. 11. Se flere billeder i linket til venstre
15.4. kl. 10. Se flere billeder i linket til venstre

Så er billederne af konfirmanderne klar til at downloade!

Hold a, kl. 9

Hold b, kl. 11

Kl. 10

Konfirmation

Hvert forår er der konfirmation i Skelager Kirke, hvor elever fra Børnenes Friskole og Vorrevangsskolen konfirmeres. Under normale omstændigheder finder konfirmationerne sted den 1. søndag efter Påske for Vorrevangsskolens og 2. søndag efter Påske for Børnenes Friskoles vedkommende.

2019 Vorrevangsskolen: 28. april, Børnenes Friskole: 5. maj

2020 Vorrevangsskolen: 19. april, Børnenes Friskole: 26. april