Konfirmationerne udskydes

Der er nu kommet besked om udskydelse af konfirmationerne. Klik for at læse mere.

Kære konfirmander og konfirmandforældre

Vi har endelig fået udstukket retningslinjer vedrørende forårets konfirmationer. Vi ved godt, at I alle sammen havde glædet jer til at holde fest og blive fejret af jeres familie og venner dette forår, som I alle også havde fortjent efter et langt og rigtig godt år med konfirmationsforberedelse og andagter i læssevis.

Men desværre har coronavirussen haft så gennemgribende konsekvenser, at vi af sikkerhedsmæssige hensyn bliver nødt til at udskyde konfirmationerne til en ny dato.

Selvfølgelig ved vi godt, at det har konsekvenser for mange af jer. Vi ved godt, at I har reserveret spisesteder og forsamlingshuse og brugt lang tid på at planlægge. Og nu går de planer i vasken. Det er vi kede af. Men vi har ikke set andre muligheder i den konkrete situation, som jo bekendt er en nødsituation.

Vi har valgt de nye datoer ud fra det hensyn, at vi ikke vil risikere at skulle rykke konfirmationerne igen til dobbelt gene og ud fra det hensyn, at vi vil give jer tid til at planlægge på ny, så vidt det er muligt. Vi ved godt, at der er lang tid til. Vi ved godt, at I måske næsten ikke kan kende vores ansigter til den tid – men efter at have opvejet fordele og ulemper og drøftet alle muligheder landede vi her.

De nye datoer er som følger:

Vorrevangskolen 7. A: Søndag d. 30. august kl. 10.00

Vorrevangskolen 7. B: Søndag d. 30. august kl. 12.00

Børnenes Friskole: Søndag d. 6. september kl. 10.00

For Vorrevangskolen vil vi lave generalprøver torsdag d. 27. august kl. 15.15 i kirken.

Det samme gælder torsdag d. 3. september kl. 15.15 for Børnenes Friskole.

På kirkens facebook vil der blive lagt fjernundervisning op til påsken som vi ikke nåede at arbejde med.Vi ønsker jer alle det bedste og glæder os til at se jer igen i sensommeren.

De bedste hilsener

Sognepræst Johannes Schweppenhäuser Bech-Hansen