Korkoncert

I maj måtte vi aflyse, men nu forsøger vi igen at afholde korkoncert i kirken med de to dygtige kor: Skanderborg Pigekor og Magnolia. Vi skal selvfølgelig overholde myndighedernes retningslinjer, så der må maksimalt være 80 i publikum. Vi opfordrer selvfølgelig til at kommen, men vil også bede folk være tålmodige med os, hvis vi ikke har plads til alle, der møder frem. Dørene åbner kl. 19:10, koncerten starter kl. 19:30. Gratis entre.

Dørene åbner kl. 19:10, koncerten starter kl. 19:30.
Gratis entre.
___________________________
Magnolia er en århusiansk vokalgruppe, som blev dannet i 2016 af en flok kvindelige sangere. Med et fælles ønske om at udøve sang, udfordre og udvikle sig, såvel individuelt og som et samlet kor, har Magnolia taget form. Vokalgruppens sangere har tradition i jazz, pop og klassisk sang, og herfra stemmer repertoirets udgangspunkt. Magnolia er konstant under udvikling, og alle bidrager med hver deres individuelle udtryk, der er med til at danne et kor som beror på ambition, tillid, fælles ansvar og en kærlighed til korsang.
Magnolia har tidligere deltaget ved konkurrencer i Spanien og Slovakiet, og har fem guldmedaljer med i bagagen, når de drager mod deres hidtil største udfordring ved champions-konkurrencen ved World Choir Games i Belgien.
___________________________
Skanderborg Pigekor er et kor fra Skanderborg bestående af 20 piger i alderen 16 til 22 år. Koret blev dannet i 2001 af Alice Vestergaard, som stadig i dag og nu sammen med Freja Nørager dirigerer koret. Pigekoret sætter en ære i at udforske forskellige genrer, hvorfor repertoiret spreder sig over alt fra danske sange, pop og jazz til klassiske satser.
Inden for de seneste 10 år har koret deltaget i et væld af internationale konkurrencer, heriblandt World Choir Games i Kina, Letland og USA, samt europamesterskaberne for kor. I sommeren 2019 rejste koret til Slovakiet for at deltage i konkurrencen “Bratislava Youth Music Festival”, hvor koret vandt to guldmedaljer i kategorierne pop og klassisk

Del dette: