AFLYST. Nytårskoncert søndag den 17. januar kl. 15

Traditionen tro afholder Skelager Kirke nytårskoncert, i år med to velspillende pianister, Niels Nørager og Anne-Marie Meineche. Husk at bestille billetter! På programmet er et udvalg af

de mest elskede og festlige værker for klaver. Der vil blive tale om et tema omkring danse i Europa repræsenteret af norske danse af Grieg, ungarske af Brahms og Wienervalse af Johann Strauss. Desuden kan man lytte til Schuberts f-mol fantasie og det kan jo også være at champagnegaloppen sniger sig ind.

Hvis omstændighederne tillader, vil der blive serveret champagne og kransekage undervejs.

Fri entre - men der er kun plads til et begrænset antal gæster. Billetter kan bestilles på kirkekontoret tlf. 86 78 51 32 eller skelager.sogn@km.dk . Hvis billetterne ikke er blevet hentet senest et kvarter før koncertens start (dvs. kl. 14.45) vil de blive givet bort.

Medbring mundbind, som bæres på vej til og fra pladserne.

Del dette: