Data- og privatlivspolitik ved Skelager Kirke

I mange tilfælde giver du personlige oplysninger til Skelager Kirke. Nogle af disse oplysninger har at gøre med personregistrering - fødsler, navngivning, navneændring, konfirmation, vielser, bisættelser og begravelser. Gennem lovgivningen og vejledninger fra Kirkeministeriet er der givet klare retningslinjer for hvordan disse oplysninger bliver behandlet, og hvordan samt hvor længe kirken opbevarer dem.

Men der er andre tilfælde, hvor du også giver oplysninger. For eksempel når du melder dig og dit barn til babysalmesang, når du sender en uopfordret ansøgning, eller når du skriver dig på en liste for at bestille billeder af dit barns konfirmationshold. Disse oplysninger bliver også behandlet med omhu, og du kan læse Skelager Sogns data- og privatlivspolitik her.