Lysfadet

Vi har som et nyt initiativ fået speciallavet et lysfad til kirken. Fadet er fremstillet hos Kvindesmedien, der holder til på fristaden Christiania. De har lavet utalige, smukke lysinstallationer til kirker over hele landet, og har altså nu også bidraget til Skelager Kirke. Lysfadets former og farver mimer kirkens øvrige interiør og falder naturligt ind i kirkerummet.

Lysfadet vil i hverdagen stå tændt, når kirken er åben. Man er altid velkommen til selv at tænde en kerte og placere i lysfadets sand, enten før og efter gudstjenester eller under en bøn når det passer en selv.

Herudover vil lysfadet blive inddraget i børnegudstjenester og aftenandagterne når de vender tilbage. Ligesom det vil blive anvendt i konfirmationsforberedelsen og i forbindelse med andet børneundervisning.