Mange er blevet meldt ind i Folkekirken ved deres dåb da de var små børn. Hvis du ikke er blevet døbt, kan du melde dig ind ved at blive døbt som ung eller voksen. Du kan aftale en dåb med kirkekontoret. Du kan ringe på tlf. 86 78 51 32, eller sende en sikker mail til kirkekontoret her.

Hvis du er under 18 år, skal dine forældre give samtykke.

Hvis du allerede er døbt, men ikke er medlem, skal du ikke døbes igen, men kan blive medlem ved at kontakte sognepræst Johannes S. Bech-Hansen. Ring på tlf. 40 43 44 10, eller send en sikker mail.

Hvis du er over 18 år, og gerne vil melde dig ud af Folkekirken, kan du læse om konsekvenserne af en udmeldelse for retten til kirkelige handlinger som vielse, begravelser etc. her.

Derefter kan du sende en sikker mail til kirkekontoret. I mailen skriver du dit navn, og at du ønsker at melde dig ud. Det er som regel nok, men i visse tilfælde kan vi have brug for at få at vide, hvor og hvornår du er døbt, eller få en kopi af din dåbsattest. Send sikker mail til kirkekontoret.

Hvis du er under 18 år, skal dine forældre give deres samtykke til en udmeldelse.